Afbeelding

Arnhemmers eten graag verse vis, lekker gezond

Hé, er zit een visboer aan de Steenstraat!

ARNHEM – Heb je het al gezien? Er zit een visboer aan de Steenstraat. Een visspeciaalzaak van Justus Fieret, waar je kunt kiezen uit een heerlijk assortiment vis én... lekker gemakkelijk: vele kant-en-klaargerechten!

De Steenstraat wordt steeds gezelliger en completer. Met zoveel diverse versspeciaalzaken naast elkaar is de Steenstraat een échte versstraat. En met de visspeciaalzaak wordt een winkelbezoek er nòg aantrekkelijker. Want vis is gezond en gemakkelijk te bereiden! Zeker de producten van Visspeciaalzaak Fieret.

Eigenaar Justus Fieret stamt uit een echte visboer-family en heeft al jaren een visspeciaalzaak in Doesburg. Nu sinds januari van dit jaar ook in Arnhem gevestigd aan de Steenstraat, waar hij zelf samen met een medewerker de klanten met veel plezier bedient. "Arnhemmers eten graag vis", zo ervaart hij. "En ze kiezen naast de vis ook vaak voor een vis-sleetje voor in de oven of voor de kant-en-klaar roerbakgerechten met vis. Ideaal als je kiest voor gemak."

Van zalm en kabeljauw en van makreel tot aan haring; er is keuze genoeg. En wat is er lekkerder dan kibbeling of een lekkerbekje? Justus bakt ze in de zaak, waar je bij staat. Verser en lekkerder kan niet.
Ga ze maar een proeven!

Visspeciaalzaak Fieret, Steenstraat 80, Arnhem; 026 3790007.