Afbeelding

Happy Spirit:

een begrip in edelstenenland

ARNHEM - Happy Spirit bestaat dit jaar alweer drie jaar en viert dit feestje graag. Op 16 juni zijn er veel aanbiedingen in de winkel aan De Geitenkamp in Arnhem. De spirituele-edelstenenwinkel is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip on- en offline. Mensen komen uit heel het land en zelfs onze buurlanden hebben de winkel gevonden.

Bezoekers roemen de verscheidenheid aan stenen, de gezelligheid en de aanwezige energie. Happy Spirit vergaart bekendheid met lage prijzen en uitgebreide collecties. Zo trekt de collectie kristallen schedels mensen vanuit heel de wereld, staan er pronkstukken die hun weerga niet kennen en worden mensen met een lager budget ook niet vergeten. De altijd goedlachse eigenaar Jochem verklaart: "Spiritualiteit en edelstenen zijn van iedereen, wij proberen het ook betaalbaar voor iedereen te maken. We importeren zelf, laten het meeste zelfs zelf vervaardigen of delven. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit en lage prijzen."

"Toen we zo'n drie jaar geleden op De Geitenkamp een spirituele edelstenenwinkel openden, konden we ook niet vermoeden dat de winkel gasten uit binnen- en buitenland zou gaan trekken en onze website bij de paar grootste in Nederland zou gaan behoren. De gastvrijheid en de normale benadering van Happy Spirit slaan duidelijk aan. 16 juni vieren we dit met grootse aanbiedingen."

Happy Spirit, Geitenkamp 7, Arnhem; http://www.happy-spirit.nl; 06 33827736.