Afbeelding

De Spaan Showroom:

uw showroom voor badkamers, stukadoorswerk en gietvloeren

ARNHEM - Heeft u een nieuwe woning gekocht? Of wilt u gaan verbouwen? De Spaan Showroom is het adres voor uw: complete badkamer renovatie, stukadoorswerk voor wanden en plafonds, schilderwerk en warme betonlook gietvloeren.

De locatie aan de Vlamoven beschikt over een inspirerende showroom met een uniek aanbod aan complete badkamers, naadloze gietvloeren, sanitair en stukadoorswerk. De Spaan Showroom verzorgt een professioneel 3D-ontwerp voor uw nieuwe badkamer, geeft deskundig advies in stukadoorswerk of helpt u bij het kiezen van de juiste gietvloer. Ook voor een los badmeubel, een douchewand of het stucen en schilderen van uw woning kunt u bij ons prima terecht.

In de showroom maken zij het mogelijk om uw nieuwe badkamer, stukadoorswerk of nieuwe gietvloer in werkelijkheid te zien en te voelen.

"Aan de hand van een persoonlijk gesprek bekijken wij uw woonwensen en verzorgen we een deskundig advies. U bent bij De Spaan Showroom verzekerd van een deskundig en creatief advies met passende oplossingen en uiteraard uitgewerkt in een heldere offerte met desgewenst een technische tekening of compleet 3D-ontwerp! Een complete ontzorging van het slopen tot het doucheklaar maken van uw badkamer of compleet stucen van uw woning of leveren van een nieuwe vloer.

Gietvloeren in alle kleuren, naadloos en slijtvast! Wilt u een ook duurzame vloer in uw woning of bedrijf met een strak uiterlijk? Dan is een gietvloer de beste oplossing. Een gietvloer is naadloos, slijtvast, hygiƫnisch, speels en onderhoudsvriendelijk. Gietvloeren zijn van kunststof of cement en van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. In de zomer voelt de vloer koud aan en in de winter juist weer warm. Toe aan een nieuwe woonvloer? Of vloer op uw kantoor?

Showroombezoeken gaan op afspraak, dit kan van maandag tot en met zaterdag van 09:00-18:00 uur. Wenst u een liever een bezoek aan huis bel of mail ons, wij komen vrijblijvend langs."

De Spaan Showroom; Vlamoven 7, Arnhem; 026 3618331; www.despaanshowroom.nl.