Afbeelding

Hadi: voor maatkleding, reparatie en het maken van gordijnen op maat

ARNHEM - Goede kleding weggooien? Kleine reparatie een te grote moeite voor jezelf? In een tijd waar iedereen op zijn uitgaven moet letten, is het goed te weten dat er in de buurt een kleermaker is, die zijn vak verstaat. Die snel en kwalitatief kleding weer passend en heel maakt. Tegen heel scherpe prijzen. Ga maar eens naar het kleermakersatelier Hadi van Ahmad Khadir.

Hadi is hét adres voor maatkleding en reparatie en ook voor het maken van gordijnen. Bovendien is er een stomerij, waar alle artikelen kunnen worden aangeboden. Ahmad heeft ervaring van liefst 35 jaar.

Een nieuwe rits, nieuwe voering in een mantel of colbert? Nieuwe zoom in spijkerbroek of mouwen van een overhemd inkorten? Dat is dagelijks werk voor de kleermaker, die ook vakbekwaam met leer is. Ook voor stofferingswerk als het bekleden van kussens en matrassen voor caravans, kan men er terecht. Wat ook geldt voor het vervaardigen van gordijnen. En heeft de klant een spoedklus, dan wordt deze -indien mogelijk- tegen dezelfde kosten meteen uitgevoerd!

Hadi, Hoefbladlaan 30 Arnhem-Zuid; telefoon 026 3216687 / 06 25533147.