Afbeelding

Slank de zomer in!

ARNHEM - Wij, Karin Liethof, Pauline van Boldrik en Paula van der Schaaf zijn consulent bij Cambridge Weight Plan in Arnhem. Wij begeleiden jou naar een gewicht waar jij je fijn bij voelt, voor een blijvend, gezond resultaat met het vernieuwde Cambridge Weight Plan Stappenplan!

Wat is er zo bijzonder aan het Stappenplan? "Het stappenplan is flexibel en helpt je op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. We leveren maatwerk dus. We mixen en matchen de Cambridge Weight Plan producten samen met onder andere vers fruit, groenten, vlees en granen, zodat er voor iedereen een heerlijk, gevarieerd dagmenu samengesteld kan worden."

Onze kracht?
Je doet het niet alleen! Wij zijn jouw steunpilaar, praatpaal, weegschaal en soms ook de stok achter de deur en de schop onder je billen. Afvallen is vaak meer dan alleen maar gewichtsverlies. Je komt niet alleen een keer per week naar de weegschaal lachen, maar wij luisteren vooral naar jou! Jouw verhaal. We hebben allemaal onze lastige momenten, frustraties en omstandigheden die maken dat we vaak wat meer gewicht meedragen dan ons lief is.

Wij Karin, Pauline en Paula hebben niet alle oplossingen, maar wel onze (persoonlijke) ervaring, kennis, tips & tricks, humor en gedrevenheid om samen met jou te werken aan een gewicht wat jou gelukkig maakt (jouw personal coach om nu maar eens een modewoord te gebruiken?).

Maak je snel een afspraak bij de praktijk van Karin, Pauline of Paula? Dan ontvang je inschrijfkosten tegen inlevering van dit artikel ter waarde van 25 euro kado! Voor meer informatie kan je ons bellen of kijk op www.cambridgeweigplan.nl

Paula van der Schaaf: Goeman Borgesiusplein 15, 6821 JA Arnhem; 06-24726638; info@zondersuikertante.nl
Pauline van Boldrik: Druckerstraat 16, 6823 HS Arnhem; 06-19588040; 2beslimpauline@gmail.com
Karin Liethof: Mr. D.U. Stikkerstraat 10-107, 6842 CW Arnhem; 06-20692840;karin@xl-s.nl                                                                                                

Afbeelding
Afbeelding