Afbeelding

SNS helpt om energiezuinig te wonen

ARNHEM - In de SNS Winkel aan de Koningstraat wordt alles in gereedheid gebracht voor de Themadag Duurzaamheid op 26 mei.

Waarom Duurzaamheid? Geert-Jan Berning, manager van deze winkel: "Vaak kan men wel tot 35 procent op de energierekening besparen, maar klanten weten dit niet. Daar gaan wij ze bij helpen. We kijken namelijk verder dan de hypotheek. Want besparen op maandlasten kan niet alleen door een lagere hypotheekrente. Maar ook door het energieverbruik te verlagen."

"Van hypotheekadviseur naar energie-expert? Nee, zeker niet", lacht Margret Klaassen "Maar we hebben wel heel veel tips die niets kosten en al snel een paar tientjes schelen op jaarbasis. Voor het 'serieuze isolatiewerk' werken we samen met Slimwoner. Slimwoner geeft onafhankelijk advies over energie besparen. En heeft een goed netwerk van bedrijven die helpen met energie besparen, tegen een goede prijs.

SNS Themadag Duurzaamheid

Iedereen is welkom! Klant of geen klant. Wil je weten hoe jij zou kunnen besparen? Loop dan op zaterdag 26 mei tussen 10 en 14 uur gerust even binnen in de SNS Winkel, Koningstraat 25, Arnhem.