Dorcas depot Arnhem tijdens de kledingactie. (foto: M. Postmus)
Dorcas depot Arnhem tijdens de kledingactie. (foto: M. Postmus) Foto: M. Postmus

Dorcas kledinginzameling

ARNHEM - Op zaterdag 14 april werd een kledinginzamelingsactie voor Dorcas houden. Tijdens deze actie kon schone en goede kleding, maar ook schoenen, mobiele telefoons en huishoudelijk textiel zoals dekens, beddengoed, handdoeken en gordijnen worden ingeleverd bij het depot van Dorcas (www.dorcasarnhem.nl / 06-48090786) aan Graanhoeve 25 in Arnhem (Schuytgraaf). Er is op deze dag ruim 720 kilo kleding et cetera. ingeleverd.

Bij het depot is elke dag gelegenheid deze goederen in te leveren, maar tijdens de kledingactie is er tijd en gelegenheid voor ontmoeting onder genot van koffie en thee. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik hun kleding persoonlijk af te geven. Iedereen die kleding bij Dorcas brengt kan ervan verzekerd zijn dat de kleding een goede bestemming krijgt en de opbrengst ervan bij de allerarmsten terecht komt. Tijdens de actie werd de fairtrade koffie van Woord en Daad geschonken. Deze kwaliteitskoffie is te bestellen via www.woordendaad.nl/koffie of bij het Dorcas depot. Met de aankoop steunt u de boeren in Nicaragua.

Voor wie nog kleding, schoenen, mobiele telefoons et cetera wil inleveren, kan dit brengen naar het depot van Dorcas aan Graanhoeve 25 in Arnhem-Zuid. Er staat een kast op de oprit waar de goederen in geplaatst kunnen worden.

Dorcas Depot Arnhem is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten.