Afbeelding

Spel en uitdaging in het BronbeekFestival

ARNHEM - Op zondag 13 mei is het BronbeekFestival op het landgoed Bronbeek. Je hebt keus uit veel activiteiten voor alle leeftijden, in de buitenlucht, in legertenten, en binnenshuis.

Bouw een vlot en vaar er meteen mee op de Bronbeek. Of maak een Indische vlieger en laat hem direct op. Durf jij geblinddoekt over het spannende blotevoetenpad te gaan? Anders kun je via het foto-spoor misschien de plek ontdekken waar de schat verborgen is. Spring een gat in de lucht op het springkussen. Met de Dromensmid smeed je jouw dromen tot een sieraad.

Je uithoudingsvermogen kun je testen op de grond in de hindernisbaan of in de lucht aan de klimwand. Grijp je kans en rijd een keer mee op een legervoertuig. Of wil je liever op een paard over het landgoed rijden? Onderwijl hoor je live militaire muziek. Natuurlijk zijn er ook Indische hapjes en drankjes te koop. En zo is er nog veel meer te beleven.

Wie de enquĂȘte op 13 mei invult maakt kans op een ballonvaart voor twee personen. Een passe-partout voor alle activiteiten is gratis voor jeugd tot zes jaar, Vrienden en Museumkaarthouders; anderen betalen het museumtarief. Kaartverkoop op 13 mei bij de ingang van het landgoed. Gratis parkeren. Alle activiteiten zijn doorlopend van 10.00 tot 17.00 uur op landgoed Bronbeek, Velperweg 147, Arnhem (www.bronbeek.nl).