Afbeelding

Komt u stil te staan op de digitale snelweg?

Uw computer werkt weer snel met hulp van Thuis-PC.nl!

ARNHEM – Of u nu zakelijk of privé gebruik maakt van een computer, zodra er een storing optreedt is de frustratie even groot. Het feit dat u niet verder kunt en het niet zelf kunt oplossen maakt dat er soms de neiging ontstaat het apparaat uit het raam te gooien... Niet doen hoor, bel gewoon met Thuis-PC.nl.

Vanuit huis werken, vakantie boeken, bankzaken of belastingaangifte, we regelen het allemaal online. Maar wat nu als uw computer vastloopt of héél erg traag is? Bel Piet Hoogland, eigenaar van Thuis-PC.nl. Voor reparatie of onderhoud is uw computer bij Thuis-PC.nl in veilige handen. Piet heeft een grote technische kennis van computers en jarenlang ervaring in de IT-branche. Hij staat bekend om zijn prettige manier van communiceren, zijn duidelijke uitleg en zijn goede service. Zo kunt u er op afspraak zelfs 's avonds terecht.

Hoe weet men Thuis-PC.nl te vinden? 'Ik adverteer al sinds 2009 in Hét GemeenteNieuws en dat werkt goed. Ik hoor van klanten terug dat men Thuis-PC.nl heeft gezien in de krant. Voor mij een reden om te blijven adverteren in Hét Gemeente Nieuws', zegt Piet met een glimlach. Op de vraag of Thuis-PC.nl alleen bij mensen thuis komt, zegt Piet: 'Op afspraak kom ik inderdaad thuis of op kantoor, maar uw laptop of PC mag ook afgegeven worden bij Thuis-PC.nl. Vaak kan ik hulp op afstand bieden via de computer.'

Computerproblemen? Bel Thuis-PC.nl: 06 81469489, Bingelradestraat 3, Arnhem; www.thuis-pc.nl. Ook voor computerbenodigdheden en deskundig advies.