Afbeelding

Verras je moeder of schoonmoeder met moederdag

ARNHEM/VELP – Het is bijna moederdag en u moet nog een boeket bestellen en laten bezorgen. Tijd om naar Passieflora of passiebloem te gaan voor het samenstellen van een mooi boeket. U vindt gegarandeerd een geschikt moederdagcadeau voor uw moeder. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw moeder voor moederdag haar favoriete bloemen te bestellen. Doordat ons assortiment zeer uitgebreid is, kunnen wij u verzekeren dat u de juiste bloemen vindt die bij uw moeder passen. "Wij maken er moeders mooiste moederdag van'.'

Met twee filialen kunnen wij beter op de wensen van onze klanten inspelen. Zo kunnen we véél groter inkopen, daardoor kunnen we onze klanten leveren wat we beloven, legt eigenaar Jeffrey Sprinkhuizen uit. Dagelijks is er een aanvoer van verse bloemen van de bloemenveiling.

De beide winkels hebben een ruim assortiment bloemwerk, rouwarrangementen, bruidswerk, boeketten, accessoires aardewerk, glaswerk en decoratie. Daarnaast is er een assortiment aan snijbloemen en potplanten. Naast advies geven denken zij ook graag met de klant mee, maar niet alleen Jeffrey en vrouw Denise, maar ook de vaste gezichten Annerieke, Ilse en Yvette. Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels!

Extra openingstijden: Zondag 13 mei moederdag geopend van 11:00 tot 15:00 uur

Passieflora; Groningensingel 957 Arnhem, 026 3212418
Passiebloem; IJsselstraat 32a Velp, 026 3622006

Geen tijd om naar de bloemist te gaan? Moederdag Bloemen bestellen doet u snel en eenvoudig bij www.depassiebloem.com (Onderdeel van Topbloemen.nl).