Afbeelding

Gloednieuw concept

opent in Arnhem

ARNHEM - Na twintig jaar juwelier/goudsmid te zijn geweest heeft Remco Poot een lang gekoesterde wens vervuld. Een winkel die zo veel mogelijk voor een trouwerij onder één dak heeft. Dit concept is nieuw in Nederland. Met veel enthousiasme presenteert Remco Trouwstore Arnhem.

Prachtige trouwjurken, die anders zijn dan de gebruikelijke trouwjurken. Mooie afwerkingen en duidelijk met de handgemaakte jurken voor verrassend normale prijzen (vanaf 550 euro). Ook kan je terecht voor schitterende trouwringen. Door de jarenlange ervaring van Remco weet hij als geen ander jullie op weg te helpen door de jungle van trouwringen. Zit jullie ontwerp er niet bij, dan kan jullie idee altijd nog gemaakt worden in de goudsmederij. Deze is prominent in het midden van de winkel aanwezig.

Champagnes van kleine wijnhuizen zijn ook vertegenwoordigd. Zelfs een biologische champagne voor een verantwoorde bubbel tijdens de proost op jullie huwelijk. Ook een kapper hoort bij het concept. Een maat pak voor de bruidegom is de kers op de taart. Laat je verrassen en loop vrijblijvend eens binnen of check: www.trouwstore.com (nu speciale actie!)

Trouwstore Arnhem, Eusebiusbuitensingel 41 Arnhem; 026 7113235.