Afbeelding

Verbeter uw huidgezondheid

met Medisch Centrum DerMo

ARNHEM – Heeft u ook last van acne, overbeharing, littekens, oedeem of een ander huidgerelateerde probleem? Dan is het hoog tijd om naar Medische Centrum Dermo te gaan. Een praktijk waar iedereen terecht kan voor vragen, advies en behandelingen bij huidproblemen.

Medisch Centrum DerMo is meer dan een decennia gespecialiseerd in Huid- en Oedeemtherapie. Bij ons staat de klant centraal en het behandelplan word specifiek voor iedere individu afgestemd, legt eigenaresse Gunay Mogultay uit. "Wij maken gebruik van de nieuwste technologie, beste producten en behandelmethodes, dit in combinatie met vele jaren ervaring van onze medewerkers." Tijdens het behandelingstraject doen wij er, samen met de klant, alles aan om de huidaandoening te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Onze praktijk heeft een keurmerk voor gediplomeerde paramedici en is tevens aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Over het algemeen worden onze behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

Aanbieding Tanden bleken:
Normaal 89 euro per behandeling nu voor 29,95 euro in de maanden april tot en met juli 2018

Waar wacht u nu nog op? Geeft uw huid een cadeau. komt langs bij Medisch Centrum Dermo. Maakt nu een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse!

Medisch Centrum DerMo; Hommelsweg 65, Arnhem; 026-3519951 of 06 18079696; www. mcdermo.nl. De praktijk werkt samen met alle zorgverzekeraars.