Afbeelding

'Het Dorp' ons Arnhems Dorp

ARNHEM - Mies Bouwman kreeg in 1962 van Nederland 22 miljoen gulden voor 'Het Dorp' in Arnhem. 56 Jaar later in 2018 nemen De Arnhemse Textielreinigers (DAT) het initiatief om een bedrag bij elkaar te krijgen voor een nieuwe borduurmachine (kosten ongeveer 2500 euro) voor de bewoners van 'Het Dorp'.

De oude machine stamt (voor de ouderen onder ons) uit de 3.5" floppy-disk tijd en is behoorlijk verouderd. Het uiteindelijke doel is de bewoners een plaats te geven in de arbeidsmarkt en om iets voor het bedrijfsleven te kunnen doen, bijvoorbeeld het borduren van uw logo op uw bedrijfskleding.
Kunt u zich voorstellen dat zij enorm trots en enthousiast zullen zijn als zij straks kunnen vertellen dat zij uw logo gemaakt hebben!

In de maanden april en mei vraagt DAT-Reinigers bij elke opdracht een euro extra per reiniging als bijdrage voor deze actie. Uiteraard is elke gift welkom bij DATreinigers aan het Velperplein of de Middelgraaflaan, maar mag ook gestort worden ten name van DATreinigers op NL19 INGB 0007536966 onder vermelding van 'Het Dorp'.

Eind mei verdubbelen wij de bijdrage die DATreinigers ontvangen heeft om de bewoners in 'Het Dorp' een groot plezier te doen met één (misschien wel twee) nieuwe borduurmachine(s). Bij voorbaat dank namens de bewoners van 'Het Dorp'.

DAT-Reinigers namens Ton & Thea Aalders en medewerkers. Voor meer informatie www.datreinigers.nl. Eind mei verhuist DAT-Reinigers naar Eusebiusbinnensingel 5 in Arnhem.