Afbeelding

De mobiele fysio-

en huidtherapeut gaat uitbreiden

ARNHEM - In juni 2017 opende Nicole van Heumen haar eigen praktijk voor huidtherapie in de voormalige fysiotherapiepraktijk De Behandelbank in Elderveld en voegde beide samen.

De mobiele fysio- en huidtherapeut werkt met de nieuwste technieken en apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast de gebruikelijke oedeembehandelingen en het aanmeten van steunkousen, beschikt De mobiele fysio- en huidtherapeut over het nieuwste LPG apparaat, de CelluM6 Alliance. Het is een honderd procent pijnloze behandeling en wetenschappelijk bewezen effectief en voor vele doeleinden geschikt.

Hollandweg 52 en 54 wordt één praktijk
Fysiotherapie en oedeemtherapie bleek al snel een goede combinatie, met een grote uitbreiding als gevolg voor nog meer mogelijkheden. Buiten de reguliere fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie kunt u nu ook bij ons terecht voor
PMU permanente make-up medisch en cosmetisch, ergotherapie, COPD beweeggroep, mindfulness, microdermabrasie, acnebehandeling, littekentherapie, peelingbehandelingen, het aanbrengen van botox en fillers door erkend arts Talar Lazarian en nog veel meer!

Kijk op facebook voor onze diverse kortingsacties of neem vrijblijvend contact met ons op!

De mobiele fysio- en huidtherapeut locatie De Behandelbank, Hollandweg 52-54, Arnhem; 026 3811436 (receptie 8.00 – 14.00 uur); www. demobielefysio-enhuidtherapeut.nl; info@demobielefysio-enhuidtherapeut.nl.