Afbeelding

Bloes! Cirque de la Liberté in de ASM-Haven

ARNHEM - Na vier succesvolle circustheatershows op een rij presenteert touchstones een gloednieuwe show. Internationale circusartiesten, muzikanten en ontwerpers zorgen voor een onvergetelijke belevenis, die harten sneller laat kloppen. Op licht satirische en ludieke wijze worden de absurditeiten in de mode-industrie en de gevolgen ervan voor mensen, in beeld gebracht.

Concept en regie zijn, net als bij de vorige shows, in handen van de Arnhemmer Goos Meeuwsen en de Braziliaanse Helena Bittencourt. Clownerie, acrobatiek, live-muziek, zang en de prachtige tot de verbeelding sprekende locatie aan de Rijn vormen de ingrediënten van de show. Bloes! is bedoeld voor iedereen: jong en oud, arm en rijk en mensen van alle culturen.
Voorafgaand aan de avondshow en ter afsluiting van de middagshow wordt de passievolle maaltijd 'Spaghetti met Olifantentranen' geserveerd.
Kortom, kom ook deze zomer genieten van dit niet te missen avontuur dat Cirque de la Liberté is!

Aanvangstijden: 16.00 uur, 20.00 uur en 21.15 uur. Entree: 19,50 euro en bij vier tickets of meer 17 euro per persoon. Met de Gelrepas 2,50 euro en huurders Volkshuisvesting 12,50 euro. Enkele reis pontje 1 euro, maaltijd 12,50 euro. Tickets: cirquedelaliberte.nl.