Afbeelding

Dr. Bosschool wint sportiviteitsprijs op schoolvoetbaltoernooi

ARNHEM - Onlangs hebben de jongens uit groep 7 en 8 van de Dr. Bosschool in Arnhem meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi 2018. Het toernooi werd gehouden op de sportvelden van VV Arnhemia.

De Dr. Bosschool was met twee teams vertegenwoordigd: een team groep 7 en een team groep 8. De leiding van groep 7 bestond uit meester Rob en de vaders van Vincent en Redouane. De leiding van groep 8 bestond uit Sylvester, Ingrid en leerkracht Ineke. De jongens hebben dapper gestreden. Zelfs door de almaar voortdurende regenbuien lieten ze zich niet uit het veld slaan. Stoere kerels zijn het!

Er werden vijf wedstrijden gespeeld, helaas werd er geen wedstrijd gewonnen door groep 7. Groep 8 daarin tegen speelde één wedstrijd gelijk en de rest werd verloren. Aan het eind van de dag ging de Dr. Bosschool wel met een grote beker naar huis! De sportiviteitsprijs, daar mogen ze heel trots op zijn! Sportiviteit en respect is natuurlijk heel belangrijk. Niet alleen op het veld, maar overal en dus ook op school.