Afbeelding

Buitenterras van Brasserie Entrée is

trekpleister voor winkelcentrum Kronenburg

ARNHEM – Even heerlijk op een terrasje zitten om te lunchen. Lekker onder een parasol op je gemak 'mensen kijken' onder het genot van een vers kopje koffie. Dat is toch het toppunt van genieten? Bij Winkelcentrum Kronenburg is Brasserie Entrée de enige lunchroom met een groot buitenterras dus daar wordt gretig gebruik van gemaakt.

Maar natuurlijk komt men niet alleen voor het fijne buitenterras speciaal naar Brasserie Entrée. Op Google Reviews staan lovende woorden te lezen over de heerlijke uitsmijters en broodjes warme pittige kip die bij Entrée op de kaart staan. Eigenaar Patrick Puntman is er bescheiden over maar Deciana en Caitlin, vaste medewerksters, zeggen het toch vaak terug te horen. 'Laatst nog kwam ik iemand tegen in Elst. Toen ik vertelde dat ik bij Brasserie Entrée bij Kronenburg werk, zei diegene: 'Dat is toch die zaak van die lekkere broodjes warm vlees?', vertelt Deciana lachend.

Al 17 jaar is Patrick de drijvende kracht achter deze goedlopende brasserie. Gaandeweg de jaren is er een grote vaste klantenkring gegroeid en dat is niet voor niets! De sfeer is er gezellig, gemoedelijk. Sommige klanten komen er al zo lang dat de medewerksters klanten bij naam mogen aanspreken. Gaat u naar winkelcentrum Kronenburg, kom voor een smakelijke lunch dan eens naar Brasserie Entrée, het terrasseizoen is weer geopend.

U vindt Entrée links naast de hoofdingang van winkelcentrum Kronenburg, aan de kant van de bussen. Graag tot ziens!