Autisme Vriendengroep Arnhem

organiseert activiteiten voor vrouwen

ARNHEM - Binnenkort gaat er een vrouwengroep van de Autisme Vriendengroep Arnhem van start. De Autisme Vriendengroep Arnhem, onderdeel van Ervaar MEE, is bedoeld om volwassenen met autisme bij elkaar te brengen om maandelijks een leuke activiteit te doen.

Het onderhouden en vinden van sociale contacten is voor mensen met autisme niet altijd eenvoudig. Door in een groep van maximaal vijf mensen maandelijks af te spreken, kun je op een ongedwongen, leuke manier elkaar leren kennen. Niets hoeft en alles gaat in overleg, net als bij een natuurlijke vriendengroep.

Voorbeelden van mogelijke activiteiten: spelletjes doen, naar de bioscoop, samen koken, een high tea, waarbij je zelf hapjes meeneemt, wandelen, naar het museum, bowlen, uit eten. In de vrouwengroep is plaats voor maximaal vijf vrouwen met een normale tot hoge begaafdheid. Je bent inwoner van de gemeente Arnhem en vindt het leuk om op regelmatige basis af te spreken.

Bezoek voor meer informatie en aanmelden de website http://www.mariskamedia.nl of stuur een e-mail naar mariska.ervaarmee@gmail.com.