Afbeelding

Voor een strak en fit lichaam

train je bij PR Boxing Arnhem

ARNHEM – PR Boxing is volop in beweging! Het trainen in kleine groepen (maximaal tien personen) slaat enorm aan. Bokstrainer Patrick Baart en kickbokstrainer Marcel Boellaard van Tuyl hebben hun krachten gebundeld en zwaaien nu samen de scepter over PR Boxing. Zo kan het lessenaanbod verder worden uitgebreid.

Marcel: 'Als de groep groter is, kun je niet iedereen goed corrigeren op de juistheid van techniek'. Je leert dus meer en je bent beter gemotiveerd want je wordt altijd gezien! Bij PR Boxing kun je naast bokstrainingen ook terecht voor bokszak- en kickbokstrainingen. Patrick: 'En daar komt veel meer bij kijken dan alleen slaan en schoppen. Het is een total workout voor het hele lichaam.'

Trainen in kleine groepen is ook succesvol bij kinderen. Je 'valt niet weg' in een grote groep. Ieder kind krijgt persoonlijke aandacht. Patrick en Marcel zijn beiden gecertificeerd voor het geven van weerbaarheidstrainingen. Deze trainingen zijn een aanrader voor kinderen die worden gepest. Nieuw zijn er de Total Body Fit-trainingen. Hierbij wordt voornamelijk gewerkt met het eigen lichaamsgewicht. Deze BBB-training (borst, buik, billen), heeft als doel de conditie te verbeteren, vet te verbranden en spieren te versterken met als resultaat een strakker en lekker fit lichaam. De zomer is in aantocht, dus al zin in een proefles? Gewoon doen! Of je nu beginnend of ervaren bent, bij PR Boxing wordt de training aangepast aan ieders niveau.

Kijk voor informatie op www.pr-boxing.nl (ook op Facebook).