Afbeelding

Feest op Koningsdag

bij boerderij De Kroon

ARNHEM - Wijkvereniging De Oostelaar organiseert in samenwerking met wijkcentrum De Kroon op 27 april volop activiteiten op en rondom het terrein van boerderij De Kroon.

Van 10.30 tot 16.30 uur is er weer een grandioze rommelmarkt in het Bingelradepark. Het spelletjesfestijn voor de jeugd start plm. 10.30 uur. Als superspektakel hebben we een megaglijbaan voor de oudere jeugd; voor de kleintjes is er een springkussen en een kleine draaimolen. Verder is er een octopusspel en een rodeostier. En spelletjes als: ballengooien, kat- en muisspel, vier op een rij en bibberspiraal. Jongeren van De Bus zijn aanwezig met een kinderactiviteit. Kortom er is veel te doen voor de jeugd!

Meedoen aan de spelletjes is voor alle kinderen gratis, inclusief een bekertje limonade (zelf tappen!). Voor 0,50 euro wordt er een grote suikerspin gedraaid. Bij slecht weer zal een alternatief binnenprogramma georganiseerd worden. De livemuziek wordt de hele dag verzorgd door dj Djanzzz. Daarnaast speelt muziekvereniging Crescendo tussen 13.30 - 15.00 uur tweemaal een half uur. Jong en oud is welkom op de gezellige terrassen voor een hapje en een drankje. Kinderen kunnen zich bij de partytent van Houtspelmaatwerk laten schminken of een glittertattoo laten zetten. Mensen van de Wensambulance promoten de doelstelling van hun stichting.

Het dagprogramma duurt tot 16.30 uur, gevolgd door een avondprogramma. Vanaf 16.00 uur organiseert wijkcentrum De Kroon, in samenwerking met Radio Dolle Pret en Dubbel B Sound in de bijbouw een Oranjefeest, met onder andere een mystery guest en karaoke. Dresscode: Oranje!