Koningsdag in Park Angerenstein

ARNHEM - Voor een gezellige en ontspannen Koningsdag kom je dit jaar naar Park Angerenstein. Van 9:00 tot 18:00 uur is er voor jong & oud een compleet feestprogramma.

‘s Ochtends start het programma met de traditionele kleedjesmarkt en kunnen de kinderen met hun versierde fietsen meedoen aan de fietswedstijd. Voor de echte hobby-taartenbakkers is er een ‘Heel Arnhem Bakt’-wedstrijd, waarbij je je thuisgemaakte taart door een vakkundige jury laat beoordelen. Uiteraard wordt dit beloond met mooie prijzen. Na deze beoordeling worden de taarten aan de bezoekers uitgedeeld voor bij het heerlijke kopje (versgemalen) koffie. Voor de kinderen staan er natuurlijk verschillende springkussens en zandbakken, er kan gekleurd, geknutseld en gedanst worden en er kan een ritje worden gemaakt op een van de pony’s. De oudere jeugd kan zich uitleven op een stormbaan, of de voetbalkwaliteiten laten zien op het pannaveld.

Het eten en drinken wordt verzorgd in samenwerking met enkele horecagelegenheden uit de omgeving. Na de aubade door Wijkkoor Angerenstein opent de bar bij de grote feesttent. Muziek wordt verzorgd waarbij jong & oud aan hun trekken komt of zelfs een dansje kan wagen op de dansvloer. Iedereen kan ‘s middags meedoen met diverse spellen, rondom het centraal gelegen grote terras. De kleedjesmarkt duurt de hele dag, waarbij je zelf een verkoopplekje kan uitzoeken of gewoon lekker komt struinen tussen de aangeboden spullen.

Koningsdag Park Angerenstein staat voor een dag vol gezelligheid voor jong & oud. Meer info staat op www.evenementenangerenstein.nl.