Afbeelding

Geniet van puur natuur van poelier Karel Hoogsteder

Kip, ik heb je: Tante Door op tafel!

DRIEL - Puur natuur, ambachtelijk, duurzaam en bewust leven. Het zijn woorden die altijd en nog steeds gelden voor de (h)eerlijke producten van de poelier. Nu ook bij Karel Hoogsteder in Driel, die overigens ook de befaamde Tante Door-kip levert!

Ook aan te bevelen: de kip van Tante Door. Een echt Hollandse kip, opgegroeid in ruime stallen in een natuurlijk dag- en nachtritme. Vlees vrij van antibiotica zonder groeibevorderaars. "Pure kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Je proeft het verschil met de reguliere kip", aldus Karel. Zoals natuurlijk ook een heerlijk biefstuk van de ree of 't hert. Of wat te denken van zwijnsfilet, de kiprollade en de steeds populairder wordende kalkoen? Ideaal voor buitenovens en barbecue!"

Sinds kort is het Tante Door assortiment verder uitgebreid met onder andere filet, kuiken, dijenvlees, kip, carbonade, drumsticks, kipgehakt, kipburger, kipvinken, kiprollade, bami/nasivlees, kip borrelhap, kippenvleugels, TV-sticks, grillworst, kip shoarma, verse worst. Via www.poelierhoogsteder.nl kunt u alvast uw ambachtelijke producten bestellen.

Karel Hoogsteder is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. En ook op de zaterdag voor de pasen, zodat bestellingen gekoeld en supervers kunnen worden afgehaald!

Poelier Karel Hoogsteder, Elster Grindweg 22, Driel; 026 4742426; www.poelierhoogsteder. Wilt u ook op de hoogte blijven van de weekaanbiedingen? Volg Poelier Hoogsteder dan op facebook.