Afbeelding

Elke jarige krijgt vijftig procent korting bij Restaurant Bosporus

ARNHEM – Bent u in de maand maart of april 2018 jarig, dan ontvangt de jarige vijftig procent korting. Het enige wat u hoeft te doen is van tevoren te reserveren en vermelden dat u gebruik wilt maken van de verjaardagactie. De actie is alleen geldig als u met minimaal één betalende gast komt dineren.

Restaurant Bosporus aan de Spijkerlaan is alom bekend met vele Arnhemmers. Wie heeft daar niet zijn eerste liefde ontmoet, gegeten met familie en vrienden. En genoten van de passie, waarmee men de gerechten serveerde! Het Restaurant biedt een mooie menukaart met gerechten uit de authentieke Turkse keuken. Met verse ingrediënten en kruiden. Befaamd en uniek zijn de gerechten van de houtskoolgrill. Het is ook belangrijk, dat de gasten zich thuis voelen bij Bosporus. De een zal hier een herbeleving vinden van zijn vakantie, de ander wil graag in een Turkse sfeer genieten van een heerlijk avondje.

En daar voegen we vanaf nu een extra dimensie aan toe: dineren in Turkse sfeer. We laten niet alleen goede Turkse zang en muziek horen, ook is er op cultuurgebied veel te zien bij Bosporus. Van schilderingen, beelden tot aan prachtige tapijten op de vloer en muziekinstrumenten aan de wand.

U wilt een feest bij uw bedrijf of thuis organiseren of bij ons op locatie? En u bent u op zoek naar een cateraar voor het verzorgen van jubilea, receptie, kerstborrel, nieuwjaarsrecepties, presentaties en bedrijfsfeesten of uw verjaardag, borrel of lunch? Catering bij Bosporus Restaurant Arnhem betekent een op uw persoonlijke voorkeuren afgestemd geheel.
Vanaf vijftien personen wordt een geheel verzorgd buffet (koud en warm) op locatie gebracht of het kan bij ons op locatie!

Restaurant Bosporus, Spijkerlaan 37, Arnhem; 026 4429992; www.bosporusrestaurant.nl.