Afbeelding

Glad en haarloos de zomer door!

ARNHEM - Iedere zomer is het weer hetzelfde probleem, het ontharen van alle ongewenste haartjes op lichaam of gezicht. Dit is iedere zomer weer terugkomend leed, kan vanaf nu op een minder pijnlijke en irriterende manier verwijderd worden door middel van body-sugaring. Met deze methode kunnen alle lichaamsdelen behandeld worden. Van benen, rug tot bovenlip maar ook de bikinilijn of het geheel verwijderen van alle schaamharen (Hollywood) behoren tot de opties.

Body-sugaring is een 'huidvriendelijke' ontharingsbehandeling waarbij al het ongewenste haar in één keer met wortel en al wordt verwijderd, waardoor je geen last meer hebt van stoppels of ingegroeide haren. Caroline is gecertificeerd bodysugaring/schoonheidsspecialist.

Sugaring is niet nieuw maar bestaat al eeuwenlang deze methode is overgekomen uit het Oosten. Het is een natuurlijke manier van ontharen die handmatig wordt uitgevoerd. De koude suikerpasta wordt om de niet gewenste haar aangebracht en met wortel en al verwijderd uit de haarfollikels. Het ontharen doormiddel van suiker is stukken minder pijnlijk dan met hars omdat de pasta enkel aan de haren plakt en niet aan de huid maar ook omdat de haren met de groeirichting mee verwijderd worden.

Caroline is tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Dit is een bijna pijnloze behandeling waarmee make-up zoals wenkbrauwen en eyeliners worden aangebracht en enkele jaren zichtbaar zullen blijven. Uw make-up zal altijd perfect blijven zitten ook tijdens sporten, zwemmen of een sauna bezoek.

Caroline huid- en nagelverzorging, Graslaan 77 Arnhem; 026 3216585. Voor meer informatie: www.carolinearnhem.nl.