Afbeelding
Foto:

Kom naar de SNS Themadag van huur naar koop

Huren of kopen: twijfel je nog?

ARNHEM - Blijf je huren of is het juist nu de tijd om te kopen? Twijfel je daar wel 'ns over? Dan mag je onze Themadag van huur naar koop niet missen!

Loop binnen bij de themadag van huur naar koop. Kom op zaterdag 31 maart tussen 10.00 en 14.00 bij ons langs in de winkel. Dan leggen we je uit waarom het juist nu interessant kan zijn om te kopen. En kun je met al je vragen over het kopen van een huis terecht bij een van onze adviseurs.

Waarom kopen juist nu slim kan zijn? Bijvoorbeeld omdat de hypotheekrentes historisch laag zijn. Een goed moment dus om hiervan te profiteren. Ook zijn de huizenprijzen in veel regio's nog behoorlijk laag.

Een huis van jezelf

Nog een voordeel: een koophuis is van jezelf. Huren voelt toch een beetje alsof je iedere maand geld weggooit. Met een koophuis heb je vaak in 30 jaar de hypotheek afbetaald. En je kunt de hypotheekrente onder voorwaarden aftrekken van de belasting.

Benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? We rekenen het graag voor je uit. Loop binnen op 31 maart. En stel ons je vragen.

Kom je ook langs? SNS Themadag van huur naar koop. Zaterdag 31 maart, 10.00 - 14.00 uur, Kronenburgsingel 21-A, Arnhem