Ritme van toneel (foto: mevrouw Raaijman)
Ritme van toneel (foto: mevrouw Raaijman)

Samen met Arnhems Symphonie Orkest Nova backstage?

ARNHEM - Het Arnhems Symphonie Orkest Nova speelt op zondag 15 april in de Salvatorkerk (Salvatorplein 274, Arnhem Zuid). Het orkest zal deze zondagmiddag vanaf 15.00 prachtige toneelklanken ten gehore brengen en spelen voor u Beethoven – Egmont ouverture, Mendelssohn – Midzomernacht, Bizet – Arlésienne suites (selectie), Schubert – Symfonie nr 8 en Schubert – Entr’acte nr 1, Rosamunde.

Met deze toneelklanken nemen wij de bezoeker onder andere mee in het dramatische verhaal van een 16e-eeuwse Zuid-Nederlandseedelman (de graaf Lamoraal van Egmont) en laten we je Shakespears Midzomernachtsdroom herbeleven. Verder vertellen wij het verhaal van een jonge boer die hopeloos verliefd is op het meisje van Arles. Helaas heeft deze liefde geen gelukkig einde voor deze jonge boer.

Nova zal onder leiding van dirigent Ghislain Belfroid, met deze muziek de personages uit de toneelwereld tot leven brengen. Kaarten (inclusief twee consumpties) zijn te koop bij de kassa aan de kerk. (14 euro voor volwassen en 7 euro voor kinderen tot 16 jaar) De kerk is open vanaf 14.30 uur. Meer informatie staat op www.orkestnova.nl.