Afbeelding
Foto:

Gewijzigde openingstijden

Mattijssen Verf & Wonen

BEMMEL – Er is steeds meer vraag naar het vernieuwde concept van Mattijssen; advies van een professionele interieurstyliste aan huis. Dat is een van de redenen om de openingstijden van de winkel aan te passen per 2 april. Met deze aanpassing kan een efficiëntere planning worden gemaakt, waardoor er ook in de winkel meer tijd kan worden vrij gemaakt voor de klant.

Men komt er speciaal voor naar Mattijssen; voor het deskundige advies van vakmensen. Niet alleen verf en behang maar ook handige tips vliegen er over de toonbank. De medewerk(st)ers van Mattijssen hebben allemaal goede kennis van zaken en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Wat ooit begon als een schildersbedrijf is uitgegroeid tot een modern totaalconcept voor alles wat met verf en wonen te maken heeft. Het is er dan ook druk.

'Met deze aanpassing in onze openingstijden creëren we een betere bezetting in de winkel waardoor wachttijden tot het minimale worden beperkt', aldus Sabine Janssen. 'Bovendien slaat het vernieuwde concept 'Interieurstyliste aan huis' enorm aan waardoor onze stylisten steeds vaker op huisbezoek gaan.' Door bij de klant thuis te gaan kijken kan de styliste echt een advies op maat geven. 'We willen onze klanten graag het 'Yes!'-gevoel geven', zegt Sabine lachend. 'Onze klant helpen durven, dat is onze uitdaging. Vaak weet iemand wel wat zij of hij mooi vindt, maar hebben ze iemand nodig om te helpen het ook echt te realiseren.'

Voor 69 euro komt een interieurstyliste aan huis, maar dat bedrag wordt weer verrekend als je vervolgens bij Mattijssen slaagt! Afspraak maken? Bel: 0481 464214 of kom langs aan de Dorpsstraat 22 in Bemmel. Vanaf 2 april geopend op di. t/m vr. van 10.00 tot 17.30 en za. van 9.30 tot 17.00 uur. (www.mattijssen.com)