Afbeelding

Lopen zonder pijn,

met Delea podotherapie

ARNHEM - Een podotherapeut corrigeert uw voetstand en daarmee de stand van uw benen en lage rug. Podotherapie streeft naar pijnvrij lopen en staan. Delea podotherapie laat dat zien met het nieuwe logo. Daarin is direct duidelijk waar het om gaat.

"Het doel is altijd, lopen zonder pijn", zegt Huub Delea. Dat is zo sinds af mijn vestiging in Arnhem in 2007 en twee jaar later ook in Westervoort.
"Podotherapie wordt langzaam een bekende therapievorm, vindt Delea. Het spreekt zich rond dat een podotherapeut veel kennis heeft van voeten en van bewegingsmechanica van voeten, benen en onderrug. Tevreden patiënten wijzen anderen op de mogelijkheden van podotherapie en op de voordelen van pijnbestrijding door podotherapeutische inlegzolen".

Naast pijnbestrijding door correctie van het looppatroon kan de podotherapeut ook kleine correcties maken, gericht op drukplekken, wratten, overmatig eelt en vervormde nagels. Podotherapie is sinds enkele jaren ook direct betrokken bij het preventieprogramma van voetproblemen bij diabetes.

Delea podotherapie behandelt alle voorkomende problemen die te maken hebben met belasting van voeten, knieën en lage rug. De podotherapeut is vooral goed bij structurele problemen, die te maken hebben met houding en bewegingspatroon. Concreet gezegd: klachten in voeten en benen die steeds terugkomen.

Meer informatie over podotherapie vindt u op deleapodotherapie.nl of bel 026 4422577 voor een advies. Delea podotherapie in Arnhem en Westervoort.