Afbeelding

Team Veluwezoom Uitvaartverzorging stelt zich graag aan u voor

ARNHEM - Mijn naam is Brenda Tijssen en ben als overledenenverzorger en vervoerder verbonden aan Veluwezoom Uitvaartverzorging. Doordat elke overledene en familie uniek is, zijn de verzorging en het vervoer elke keer anders. Maar wel persoonlijk en warm, zodat ook deze moeilijke tijd goed afgesloten kan worden.

In het landelijke Pannerden is het heerlijk wonen tussen uiterwaarden, dijken en rivieren, samen met mijn gezin. Het speelde altijd al in mijn gedachten om iets in de uitvaart te doen. Daar is geen duidelijke verklaring voor te geven, het was een gevoel. In 2010 kreeg ik een baan aangeboden als overledenenverzorger en vervoerder. En wat ik al vermoedde was waar, dit is waar mijn hart ligt. Een verzorging doe ik vaak samen met de familie, ik help hen bij elke stap waardoor vaak een mooie wisselwerking ontstaat. Samen verzorgen vormt een proces wat meehelpt aan de verwerking van het verlies. Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten kan dat uiteraard.

Voor meer informatie wat Veluwezoom Uitvaartverzorging voor u kan betekenen, zie: www.veluwezoom-uitvaartverzorging.nl. Met mijn transparante lijst met diensten om u te ontlasten bij het verdriet en daarnaast diverse uitvaartpakketten. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0614150121. Ook als u elders verzekerd bent!