Afbeelding

Gelders Auto Herstel steunt KWF Kankerbestrijding

ARNHEM – Omdat Gelders Auto Herstel toch al de goedkoopste uit de regio is, bedacht eigenaar Davut Yalcin om het KWF Kankerbestrijding te steunen. Hij gaat de komende tijd, bij elk schadeherstel-opdracht tien procent doneren aan KWF Kankerbestrijding. Hiermee is de klant tevreden, want de schade aan zijn voertuig is hersteld en ondersteunt daarmee ook een goed doel!

Het gebeurt de beste onder ons, in een fractie van een seconde kan er schade ontstaan aan uw auto. Bij lakschade is het van belang deze wel te laten herstellen, want lakschade kan tot roestplekken en uiteindelijk tot doorroesten leiden. Bovendien doen ontsierende krassen direct af aan de waarde en de uitstraling van uw auto. Bij Gelders Auto Herstel wordt iedere schade secuur, en op vakkundige wijze hersteld. Davut heeft ruim achttien jaar ervaring in de schadeherstelbranche.

Bij Gelders Auto Herstel kunnen de lijnen niet korter zijn, want Davut werkt alleen! "Van demontage tot en met het spuitwerk, ik doe alles zelf waardoor ik de tarieven laag kan houden. En ook voor ruitvervanging en laswerk kan men hier terecht." Het spreekt voor zich dat Davut met professionele apparatuur werkt en in het bezit is van alle benodigde certificaten. Bij een beschadigd chassis wordt er uiteraard gebruik gemaakt van een autorichtbank. Auto's en scooters met schade zijn bij Davut dan ook in zeer goede handen.

Voor meer informatie bent u welkom aan de Conradweg 14 in Arnhem, vlakbij de welbekende Driepoortenweg; 06 81236008.