Afbeelding

Meubelstoffeerderij Oostdam uw specialist in meubelstofferen en matrassen

ARNHEM – Wegens enorme drukte zoekt Meubelstoffeerderij Oostdam een meubelstoffeerder. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Roger Oostdam.

Meubelstoffeerderij Oostdam is specialist in het vernieuwen van uw boot, caravan of camperkussens. Ook kunt u er terecht om uw bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen te laten stofferen. Daarnaast kunnen matrassen en kussens ook op maat gemaakt worden. Naast particulieren werkt meubelstoffeerderij Oostdam ook voor bedrijven.

Uiteraard hanteren zij een vrijblijvende prijsopgave en een haal- en brengservice. Oostdam beschikt over een enorme collectie van ruim vierhonderd rollen meubelstoffen (op voorraad) en met zo'n tweehonderdvijftig stalenboeken. Daarnaast leveren zij ook verschillende kwaliteiten polyether, latex, tempur en koudschuim in elke gewenste maat en dikte en vorm.

Oostdam is ook leverancier van leer, skai leder, artfical leather, siernagels en singelband. Ook levert de zaak platen in diverse breedtes voor onder andere matrassen, maar ook voor kussens op maat en of model.

Klarendalseweg 77-78 (naast de molen), Arnhem, 026 4420493, www.oostdam-johomtex.nl of via facebook: Oostdam meubelstoffen.