Afbeelding

Stel je eigen lamp samen bij Bizz Elektro en Verlichting

ARNHEM – Je vindt er de nieuwste trends op het gebied van ledverlichting en met meer dan 50 kleuren strijkijzersnoeren plus een groot assortiment aan gekleurde fittingen in diverse soorten materiaal is Bizz Elektro en Verlichting uniek in de regio.

Ze zijn energiezuinig, worden minder warm en gaan erg lang mee; ledlampen. De ledlampen uit de Bizzlightcollectie zien eruit als de 'oude' kooldraadlampen en geven ook dezelfde warme lichtkleur, maar dan wel met de voordelen van ledlampen. In combinatie met een luxe fitting zijn deze lampen zonder lampenkap een sieraad in je interieur. Of je nu kiest voor een porseleinen fitting of voor een fitting van roségoud of roestvrij staal, het assortiment is er zo ruim dat je altijd je eigen unieke lamp kunt samenstellen. Bij Bizz kun je terecht voor lampreparaties en zelfs het restylen van een oude lamp behoort tot de mogelijkheden.

Kijk op www.bizzlightstore.nl voor inspiratie en lees er de positieve reacties van klanten. Online bestellingen vanaf 25 euro worden gratis bezorgd maar je bent ook van harte welkom aan de Steenstraat 10A in Arnhem.