Afbeelding

Beautycare Velp viert 12,5 jarig bestaan

VELP - Dertien jaar geleden kwam, Ethel Jochemsen voor een leuke uitdaging te staan. Ethel kon een bestaande Slender You Studio overnemen in Velp. Na altijd op kantoor te hebben gewerkt was dit wel even iets anders. Maar zij ging de uitdaging aan, en met succes kan ze nu wel zeggen. 1 oktober 2006 was het zover, haar eerste werkdag in haar eigen salon. Er was ruimte voor meer in het pand dus Ethel ging op zoek.

Een maand later kwam Kim Rengelink, schoonheidsspecialiste erbij. Na vier jaar ging ze verder op zoek en nu heeft ook haar eigen salon in Arnhem. Ivette Voss is inmiddels alweer 11,5 jaar van vaste waarde als Medisch Pedicure. Na haar opleiding heeft ze thuis en bij ons een salon; Voetje na Voetje geopend. Zus Desiree Jochemsen loopt inmiddels ook al weer 8,5 jaar rond in de beauty-praktijk. Zij is nagelstyliste, schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure.

Bij Ethel kunt u terecht voor de Slenderbanken en het Andulatiematras. Ook verzorgt zij de UCW-lichaamspakking en de Gellacnagels.
Inmiddels bestaat de beautysalon alweer 12,5 jaar en staan ze nog elke dag met veel plezier voor u klaar! Op naar de volgende 12,5 jaar!!

Beautycare Velp, President Kennedylaan 81a, Velp; 026 3610757; 06 19193009; www.beautycarevelp.nl; info@beautycarevelp.nl