Afbeelding

Forse showroom uitbreiding bij Bender hifi

ARNHEM – Sinds kort heeft de showroom van Bender hifi een metamorfose ondergaan. Het bedrijf heeft de showroom verbouwd en vernieuwd. Met de vergroting van de showroom is het assortiment flink uitgebreid met de allernieuwste hifi-apparatuur.

Bender hifi is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van de beste muziek beleving. Bij het samenstellen van de juiste componenten voor een audio-installatie is Harald in staat uw muzikale dromen uit te laten komen

Bij Bender staat het delen van de liefde van muziek en het beleven van muziek voorop. Daarom noemt Harald zich muziek belevingsdeskundige. Iedereen beleeft muziek op zijn eigen manier daarom bestaat er geen standaard oplossing. Harald vindt het een uitdaging om met u een audio-installatie samen te stellen die uw muzikale droom doet uitkomen. Na het advies is er de mogelijkheid om op een ontspannen manier de installatie in één van de twee luisterruimtes te beluisteren. De mogelijkheid bestaat om thuis de installatie gedemonstreerd te krijgen.

Het delen van liefde voor muziek staat ook centraal tijdens de luistershow die Bender hifi 4 tot 6 keer per jaar organiseert. Tijdens de eerste zondag van de maand is Bender hifi geopend en staat er een demoset centraal waarnaar u vrijblijvend kunt komen luisteren. Uiteraard krijgt u kop koffie of thee. Ga langs bij Bender hifi in de Steenstraat om te bekijken en te beluisteren wat er aan muziekbeleving mogelijk is.

Bender hifi, Steenstraat 54, Arnhem; 026 4453541; www.benderhifi.nl; Facebook: www.facebook.com/benderhifi.