Afbeelding

Neem eens een kijkje

in zorgvilla Saksen Weimar

ARNHEM - Zorgvilla Saksen Weimar in Arnhem-Noord opent op woensdag 21 maart weer haar deuren tijdens de inloopochtend! Na het succes van voorgaande inloopochtenden, verwelkomen wij u graag om vrijblijvend sfeer te proeven in onze zorgvilla. De inloopochtend duurt van 10:00 tot 13:00 uur.

Onze relatiemanager Alie van den Brink leidt u graag rond en beantwoordt al uw vragen. Natuurlijk zorgen wij dat het aan koffie/thee en iets lekkers niet ontbreekt. Heeft u tijd over? Maak vooral een korte wandeling door de aangrenzende groene en historische wijk 'Saksen Weimar'.

Villa Saksen Weimar heeft drie kleinschalige woongroepen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en contact. De bewoners, familie en het zorgteam kennen elkaar dan ook goed. Het zorgteam sluit zoveel mogelijk aan bij de beleving en herinneringen van de bewoners. Binnen onze zorgvisie neemt het activeren van lichaam en geest een belangrijk plaats in. Daarom bieden wij een uitgebreid activiteitenprogramma rondom muziek en creativiteit. Ook organiseren wij veel gezamenlijke activiteiten, zoals schilderen, koken en wandelen.

Bent u benieuwd naar het wonen in zorgvilla Saksen Weimar? Meld u dan aan voor de inloopochtend via onze website: www.villasaksenweimar.nl. Villa Saksen Weimar is onderdeel van Stepping Stones Home & Care. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Wij bieden onze bewoners een sfeervolle en beschermde woonomgeving met persoonlijke 24-uurs zorg.