Afbeelding

Gratis proeflessen sport- en bewegen voor 50-plussers

ARNHEM/ELST - Gelders Sportplezier biedt een sport en beweegaanbod aan voor 50-plussers op diverse locaties in Arnhem en Elst. Elke week worden binnen zaalgroepslessen en buiten Walking Bootcamp lessen aangeboden waarbij plezier in sporten en het bewegen centraal staat!

Je kunt nu twee gratis proeflessen volgen! Tijdens de zaalgroepslessen bestaat het eerste halfuur uit conditie- en krachtoefeningen. Het tweede halfuur van de les staat altijd in het teken van kennismaking met een sport of spel. Allerlei bekende en onbekende sporten komen langs tijdens dit sport en spel deel. Van volleybal tot frisbee en badminton tot ringhockey. Iedere week iets anders waarbij plezier met elkaar voorop staat! Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau!

Bij de Walking Bootcamp lessen wordt er lekker buiten getraind. We wandelen tijdens de lessen stevig door en doen tussendoor conditie en kracht oefeningen. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau. We werken soms samen, doen groepsoefeningen of een spel om het plezier in het bewegen hoog te houden! Gezellig samen actief zijn is het doel!

Onze lessen worden in Arnhem-Noord, Rijkerswoerd en Elst aangeboden. Kijk voor meer informatie op www.gelders-sportplezier.nl. Meedoen met een proefles? Geef je op via de website of bel naar 06 26943663, Annelies van Gelder

Gelders Sportplezier, Snelliusweg 77 Arnhem, 06 26943663.