Afbeelding

Beautysalon Shannies,

een jonge en frisse blik op beauty!

ARNHEM – Een gezellige Beautysalon in Arnhem Presikhaaf, waar u zowel in de kapsalon als in de schoonheidssalon terecht kunt voor uw behandelingen. Eigenaresse Shannen Ronk opende op 1 februari vol trots haar deuren.

Shannen is drieëntwintig jaar oud en is gespecialiseerd in het geven van schoonheidsbehandelingen, het knippen van dames en kinderen en het kleuren en stylen van elk haartype. Beautysalon Shannies staat garant voor een ontspannen ochtend of middag en zelfs 's avonds kunt u na een lange werkdag een behandeling boeken. Met alles onder één dak wordt het nu gemakkelijk om uw eens te laten verwennen en u van alle gemakken te voorzien in een moderne, en gezellige sfeer. in de schoonheidssalon ervaart u volledige rust en ontspanning. De koffie staat altijd voor u klaar!

De Openingsactie van februari loopt wegens succes nog even door in maart 2018. Knippen voor 10 euro!


Kennismakingsactie:
Om u ook kennis te kunnen laten maken met de schoonheidssalon, kunt u in maand maart van een heerlijke, ontspannende gezichtsmassage genieten voor maar 20 euro! "Voordat ik begin met een behandeling, kijk ik eerst naar wat voor haar- of huidtype de klant heeft. Daar pas ik dan de behandeling op aan en neem de wensen van de klant hier natuurlijk in mee."

Wilt u ook een behandeling ervaren? Boek dan nu online uw afspraak of bel naar: 06 40359963. Beautysalon Shannies, Griftstraat 7, Arnhem (Presikhaaf); www.beautysalonshannies.nl.