Hersenwetenschapper Dylan Henssen
Hersenwetenschapper Dylan Henssen

Een reis door je brein in Bibliotheek Malden

MALDEN - Zou je ook wel eens willen weten hoe je brein nu precies werkt? Kom dan op dinsdagavond 15 januari naar de Bibliotheek Malden. Hier geeft hersenwetenschapper en arts Dylan Henssen een hoorcollege over de werking van dit ingewikkelde orgaan in ons hoofd.

Ondanks het feit dat we al veel te weten zijn gekomen over de bouw en functie van onze hersenen, blijven veel vragen onbeantwoord. Hoe zit ons brein precies in elkaar? En wat gaat er mis bij het ontstaan van hersenziekten? Dylan Henssen zal het je op 15 januari tussen 20.00 en 21.30 uur precies vertellen.

Dit hoorcollege is onderdeel van de collegereeks ‘Universiteit van Malden’. Deze colleges bieden je de mogelijkheid je te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen en mensen uit de regio te ontmoeten. Bibliotheekleden en studenten betalen 2,50 euro, overige bezoekers kopen een kaartje voor vier euro. Koop je kaartje vooraf in de bibliotheek of via https://www.obgz.nl/uni-malden.html. Hier staan ook alle volgende colleges in de Bibliotheek Malden vermeld.