Alzheimer Café

opent in gemeente Berg en Dal

GROESBEEK- Alzheimer Café gemeente Berg en Dal start op maandagavond 7 januari. Het centrale thema van deze avond is 'Is het vergeetachtigheid of is het dementie?'.

Specialist in de ouderengeneeskunde prof. Dr. Raymond Koopmans is gastspreker op deze avond. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd in gasterij 't Groeske aan de Stationsweg 9 in Groesbeek. Vanaf 19:00 uur zijn de deuren geopend. Het thema programma start om 19:30 uur; om 21:00 uur wordt de avond afgerond. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Lotgenotencontact mensen in de rouw

MALDEN - Heb je onlangs of ook al langer geleden je partner verloren, en heb je behoefte aan een veilige omgeving waarin je over je verlies kunt praten?

"Zoek je een plek waar je zo vaak je nodig vindt je verhaal kunt vertellen, waar geen taboes heersen? Zoek je vooral een luisterend oor en een groep waar je jouw ervaringen kunt delen? Maar waar ook gelachen kan worden? In januari, na de feestdagen hoop ik te kunnen starten met een lotgenotengroep voor mensen, man of vrouw, waarvan de partner overleden is. Enkelen hebben zich daarvoor al aangemeld.

Wil je graag informatie: bel of mail: Ida Olivers-Bouvrie; 024 3586435; email: idabouvrie@hetnet.nl."