(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Vakkundig hoorspecialist Coppes Hoorzorg breidt zich uit in regio!

REGIO - Coppes Hoorzorg heeft er sinds 30 oktober een nieuw filiaal bij in het centrum van Gennep aan de Zandstraat 47, recht tegenover Bakkerij Bart. Na de verhuizing van Coppes Hoorzorg Groesbeek naar winkelcentrum Bellevue 2 en een uitbreiding met een serviceadres in Millingen aan de Rijn bleef de vraag naar meerdere locaties met specialistische hoorzorg toch nog bestaan.

Het team van Coppes Hoorzorg telt inmiddels vier gediplomeerde audiciens die op beide locaties (Groesbeek en Gennep) van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar staan om u uitgebreid te informeren over de nieuwste hooroplossingen. U kunt bij hen terecht met zowel eenvoudige als complexe hoorproblemen. Maar ook voor een goede gehoorbescherming op maat.

Twijfelt u aan uw gehoor? Dan is een hoortest met het daarbij behorende advies altijd gratis bij Coppes Hoorzorg. En maakt u uiteindelijk samen met de audicien de keuze van een hoortoestel? Dan bieden wij u altijd de mogelijkheid om deze in een proefperiode vrijblijvend uit te proberen!

Wilt u meer weten of nieuwe hoortoestellen uitproberen? De audiciens van Coppes Hoorzorg zoeken graag samen met u naar de beste hooroplossing waarmee u weer enkele jaren optimaal geholpen bent! Neem vrijblijvend contact met ons op via: 024 8445599 (voor locatie Groesbeek en Millingen aan de Rijn), 0485 216291 (voor locatie Gennep) of breng een bezoekje aan onze website: www.coppeshoorzorg.nl.