Afbeelding
Foto:

Kerstmis in Kulturhus Den Ienloop

MILLINGEN - Kerst hoort voor een ieder in Millingen een feest te zijn, waar je gezellig samen komt. Dat geldt helaas niet voor iedereen. Om deze reden opent Kulturhus Den Ienloop de deur op eerste kerstdag tussen 12:00 en 15:00 uur. Dit om maar één reden: Samen zijn!

"Wij willen dat iedereen die er behoefte aan heeft (jong en oud) kosteloos kan deelnemen aan onze kerstlunch. Wil je ons wel een beetje helpen? Dat kun je graag op de volgende manier doen: Geef iemand op waar- van je weet dat het hem of haar goed zal doen. Leg onder de kerstboom een cadeautje. Wij zullen de cadeautjes aan iedereen verdelen die op eerste kerstdag bij ons in het Kulturhus erbij is.

We hebben plek voor ieder- een, echter voor ons is het wel fijn om je van te voren aan te melden in verband met het eten en aantal zitplaatsen. Spontaan binnen komen voor een kerstgroet of een cadeautje afgeven mag natuurlijk altijd."

Aanmelden kan door te mailen aan r.jahn@bergendal.nl of laat weten dat je erbij bent aan de balie van het Kulturhus.

Aan de koffietafel van het Kulturhus is het idee ontstaan. Om dit te realiseren wordt er door diverse ondernemers in Millingen aan de Rijn een bijdrage geleverd. Ook is er sfeervolle live muziek aanwezig.