DOORLOOP

Herpen gaf daarbij aan dat ook de vakbondswereld verandert en zich aan dient te passen aan de maatschappelijke ontwikkeling, zoals ZZP'ers. "Dit levert andere vragen op aan bestuurders en dus een andere aanpak. Een ander punt dat op dit moment aandacht vraagt, is de wijziging in het pensioenstelsel, waarbij geen onderscheid mag worden gemaakt tussen jongeren en ouderen. Dit lijkt nog een moeizame weg! Echter vandaag dienen we even stil te staan bij de trouwe leden die dit vakbondswerk mede gestalte gegeven hebben."

Hij wenste de jubilarissen een fijne middag en mooie herinnering toe, waarna een toost werd uitgebracht op de jubilarissen. Hierna speldde hij de jubilarissen de insignes op, vroeg ze naar enkele ervaringen en gebeurtenissen uit hun werkzame leven en feliciteerden ze met de bereikte mijlpaal. Dit alles werd op foto vastgelegd door kringbestuurslid Erik Fleuren, als fotograaf. Een leuke bijkomstigheid was dat de heer Gesthuizen, 70 jaar lid, gelijk jubileerde met zijn dochter, mevrouw Vloet-Gesthuizen die 25 jaar lid was. Enkele jubilarissen die verhinderd waren maar wel prijs stellen op het insigne krijgen die thuis gestuurd.

Hierna werd een groepsfoto gemaakt. De middag werd voortgezet met een koud en warm buffet en enkele consumpties en rond 19.00 uur afgesloten met koffie en thee. De jubilarissen bedankten de organisatie en keerden tevreden huiswaarts. Kring Gelderland Zuid kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.