(foto: Erik Fleuren)
(foto: Erik Fleuren)

Jubilarissen De Unie

ALVERNA - Kring Gelderland Zuid van vakbond De Unie huldigde zaterdag 17 november haar jubilarissen bij Umberto in Alverna. Om 14.00 uur werden zij met partner ontvangen met koffie of thee en gebak.

Voorzitter Harry Verploegen heette allen welkom en sprak waardering uit voor zoveel jaren trouw lidmaatschap. Ook respecteerde hij dat enkelen als kaderlid hun bijdrage leverden aan overlegstructuren binnen de Unie. Verder wenste hij allen een prettige middag en gaf het woord aan de Unie Bestuurder Harry van Herpen.

Van Herpen heette allen welkom en bedankte de jubilarissen voor hun trouwe lidmaatschap en inzet voor de bond als kaderlid, OR-lid of in bestuursfuncties. Ook ging hij in op de verandering in de vakbondswereld door aanpassing aan de maatschappelijke ontwikkeling, zoals ZZP’ers en de pensioenontwikkeling. Echter vandaag is de aandacht voor de jubilarissen en hij wenste ze een fijne middag en bracht een toost op hen uit. Hierna speldde hij de insignes op en feliciteerden ze met de bereikte mijlpaal.

Dit alles werd op foto vastgelegd door kringbestuurslid Erik Fleuren. Een leuke bijkomstigheid was dat de heer Gesthuizen, 70 jaar lid, gelijk jubileerde met zijn dochter, mevrouw Vloet-Gesthuizen die 25 jaar lid was. Hierna volgde een groepsfoto en de middag werd voortgezet met een koud en warm buffet en enkele consumpties en afgesloten rond 19.00 uur.