(foto: Kegro Deuren)
(foto: Kegro Deuren) Foto: Kegro Deuren

Jan Kersten eigenaar Kegro Deuren uitgeroepen tot beste Houtsenior

GROESBEEK - Welke ervaren 55-plusser onderscheidt zich door zijn / haar formidabele vakkennis en tomeloze enthousiasme? Voor 31 procent van de stemmers was dat zo klaar als een klontje: Jan Kersten, de huidige DGA van Kegro Kozijnen in Groesbeek.

Kersten wordt geroemd om zijn deskundigheid, ondernemersgeest, inzicht, vakkennis, mensenkennis, passie, enthousiasme, energie, gedrevenheid, creativiteit, helicopterview, humor, sterke persoonlijkheid en vriendelijk karakter. Jan Kersten is synoniem voor Houtsenior, zeker in het afgelopen anderhalf jaar. Hij heeft de guts om Kegro Deuren weer neer te zetten, waar het bedrijf hoort; aan de top! volgens een reactie.
Een ander liet weten: "Jan is de meest bevlogen ondernemer die ik ken. Een man met een enorme berg een kennis en ervaring en een motivator pur sang. Hij is in staat om deurenfabriek Kegro naar grote hoogte te brengen en het personeel tot op het bot te motiveren. Jan is een houtman in hart en nieren en is al vele jaren een inspirator. Hij is enthousiast en toont inzet. Niet alleen voor zichzelf maar voor de hele houtwereld."