(foto: Andrew Helder)
(foto: Andrew Helder) Foto: Andrew Helder

De Bruin & Co wint ook tweede editie van Groesbeekse kwis

GROESBEEK – Het team van De Bruin & Co heeft ook de tweede editie van de Groesbeekse Kwis op zijn naam weten te schrijven.

In een volle zaal van dansschool Verhoeven aan de Pompweg in Groesbeek werd dit zaterdagavond tegen middernacht bekend gemaakt. In totaal hebben veertig teams dit jaar deelgenomen aan de Groesbeekse kwis. Vorig jaar tijdens de eerste editie waren het nog 23 teams. Zaterdagavond 24 december was de Groesbeekse Kwisavond, waar in totaal zo'n duizend mensen de hele avond mee bezig was met het vervullen van opdrachten en het invullen van de vele vragen.

Zaterdagavond werd tijdens een gezellige avond bij dansschool Verhoeven de prijsuitreiking bekend gemaakt, waar discotheek Push In voor de muzikale stemming zorg droeg. Ook werd tijdens de avond het merendeel van de vragen en opdrachten toegelicht. Wethouder Sylvia Fleuren kwam de eerste drie winnaars de prijzen uitreiken. Derde werd het team van Fut & Co, tweede het team van Rikken & Co en eerste werd evenals vorig jaar het team van De Bruin & Co. Dit team kreeg naast een enveloppe ook een wisselbeker die het volgend jaar tijdens de derde editie weer zal moeten verdedigen.