(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Kringloop Groesbeek verrast

voedselbank tijdens kerstmarkt

GROESBEEK – De Kerst Muziek Fancyfair en kerstmarkt rondom De Kringloop aan de Industrieweg in Groesbeek is zondag een groot succes geworden.

Voor de zesde maal werd de kerstmarkt rondom De Kringloop gehouden daarnaast was er een muziekfancy-fair waaraan een scala van artiesten van eigen bodem en uit de regio belangeloos hun muzikale medewerking verleende in de verwarmde tent. De presentatie was in vertrouwde handen van Theo van Blitz. Hij werd daarbij muzikaal ondersteund door de feest-dj Mark.

Rond 14.00 uur werd de muziekfancy-fair even onderbroken voor een belangrijke mededeling van André Brouwer van De Kringloop. Hij heette afgevaardigden van de voedselbank welkom en deelde mee dat De Kringloop een flinke schenking wil doen te weten; 200 pondspakken koffie, 200 pakken Senseo pads, 1500 potten groenten, 500 blikken soep, 500 flessen wasmiddel en 500 flacons afwasmiddel met een waarde van ruim 5.000 euro. Daarnaast verzorgt De Kringloop wekelijks verse groente en fruit voor de Voedselbank. Peter Maas coördinator van de Voedselbank nam zichtbaar ontroerd een gedeelte van de goederen in ontvangst. De voedselbank telt momenteel honderd adressen waarvan 75 in Berg en Dal en de rest in Heumen en Mook en Middelaar. "Wij zijn blij verrast met deze geweldige gift", liet hij weten.