(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks) Foto:

KBO Beek bloemschikavond

BEEK - Woensdagavond 12 december om 19.30 uur in hotel 't Spijker, met een kop koffie of thee, begonnen de dames van de KBO Beek aan hun gezellige avondje actief met bloemen, vakkundig bijgestaan zoals altijd bij onze vereniging door de dames van Semper Florens.

De kerststukjes werden met veel gevoel van onder af aan opgebouwd, wat soms ook weer tot hilariteit onderling leidde aan de verschillende tafels; gezelligheid kent zeker op deze avonden geen grenzen. Een consumptie in de pauze versterkte de afwerking, zodat iedereen aan het einde van de avond een geweldig mooi kerststuk mee naar huis kon nemen, een sieraad voor op de tafel, waar de gasten versteld van zullen staan en kan zeggen: 'ook dat doe ik samen met de KBO Beek'.

Voor 20 euro per kalender jaar neemt een ieder ook deel aan verschillende activiteiten. "Een fijn cadeau voor uw buren, vrienden, bekenden met de Kerst, geef een lidmaatschap van de KBO Beek en u kunt voortaan samen genieten", vindt Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, 024 3226377.