Afbeelding
Foto:

Gratis medische fitness

in Molenhoek

MOLENHOEK - Heeft u pijn aan uw rug, knie, schouder of andere gewrichten? Grote kans dat u dan hiervoor al een fysiotherapeut heeft bezocht. In veel gevallen kiest de fysiotherapeut ervoor om oefeningen met u te doen. Dit is een heel belangrijk onderdeel van uw herstel. In de filosofie van Result Care is het ook belangrijk om hands-on behandeling te doen, naast het doen van oefeningen. Dat wordt lang niet overal gedaan.

Door de grote trainingszaal aan de Middelweg 10b in Molenhoek is bij deze moderne fysiotherapiepraktijk de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze faciliteiten tijdens uw behandeltraject. Dat zorgt ervoor dat mensen naast het half uurtje met de fysiotherapeut, ook op andere tijdstippen de oefeningen voor revalidatie kunnen doen. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van het makkelijke en leuke easy-linecircuit. Op die manier worden alle spieren en gewrichten van het lichaam versterkt.

Het easy-linecircuit past helemaal in de nieuwe lijn die wordt ingeslagen in de gezondheidszorg. Minister Bruins voor Medische Zorg heeft besloten dat leefstijladvies vanuit de basisverzekering wordt vergoed. Beweging is daar een belangrijk onderdeel van. Result Care loopt hier al een tijd op vooruit en biedt medische fitness al tijden lang gratis aan haar klanten.

Wilt u gratis en zonder verplichtingen ook aan uw gezondheid gaan werken? Neem contact met ons op: 024 3585905 of kijk op www.resultcare.nl.