Afbeelding
Foto:

Maak kennis met Woon Gewoon

BERG EN DAL - Woon Gewoon, het makelaarskantoor van Lisette Pouwer, laat de komende weken regelmatig haar gezicht zien op de voorpagina van Hét GemeenteNieuws. Dit doet ze vanwege het feit dat ze in de gemeente Berg en Dal is gaan wonen, en ze zich hierdoor meer zal gaan richten op het verkopen van woningen in onder andere uw woonplaats. Vanuit haar kantoor in Huissen blijft ze tevens actief met makelen in het knooppunt Arnhem/Nijmegen.

In het najaar van 2012 werd Woon Gewoon door Lisette opgericht, na ruim twaalf jaar voor NVM makelaarskantoren werkzaam te zijn geweest. Haar dienstverlening kenmerkt zich door daadkrachtig en actief handelen, in combinatie met zorgvuldigheid en professionaliteit. Het 'out of the box' denken en werken, naast haar enthousiaste, open en heldere manier van communiceren wordt door haar opdrachtgevers als bijzonder prettig ervaren. En niet te vergeten natuurlijk de goede resultaten!

Wanneer u op het punt staat een beslissing te nemen over een eventuele verhuizing, geeft Lisette van Woon Gewoon u graag advies. Ze informeert u over de waarde van uw huidige woning en legt uit wat er allemaal bij de verkoop komt kijken. Ditzelfde geldt voor wanneer u een woning op het oog heeft welke u graag wilt kopen. Welke waarde is reëel? Hoe is de bouwkundige staat? Zijn er bijzondere erfdienstbaarheden?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u rechtstreeks contact op met Lisette Pouwer via lisette@woon-gewoon.nl, 06 10212959 of www.woon-gewoon.nl.