Inloophuis De Korenbloem nog niet gered...

GROESBEEK - "U hebt het misschien in de krant gelezen na de raadsvergadering van 8 november. Het Inloophuis de Korenbloem zou zijn gered. Wij hadden de noodklok geluid, omdat er niet voldoende inkomsten waren om de huur te kunnen blijven betalen."

"Wij zijn de gemeenteraad van Berg en Dal dankbaar voor de brede steun die zij hebben uitgesproken, maar nu moet er snel gehandeld worden! Het bestuur van De Korenbloem heeft de laatste schaarse middelen ingezet om de huur nog een kwartaal te betalen, daarom moeten op heel korte termijn de toekomstmogelijkheden duidelijk zijn."

Het Inloophuis hoopt haar locatie in de Mallemolen in het centrum van Groesbeek te kunnen behouden. Eventueel in samenwerking met andere zorg- en welzijnsinitiatieven. Het inloophuis De Korenbloem wil haar gasten een rustige en toegankelijke ruimte blijven aanbieden waar de koffie altijd klaar staat op de inloopdagen dinsdag- en woensdagmiddag, voor iedereen die direct of indirect met een ernstige ziekte zoals kanker te maken heeft of de gevolgen daarvan.

"Onze noodkreet heeft ook anderen in actie gebracht en we zijn erg blij dat onder andere de Evenementen Organisatie Groesbeek, Muziekexpress en verschillende buurtlocaties ons willen ondersteunen! Op 15 en 16 december staan we met een kraam op de kerstmarkt op Park Mariƫndaal. We nodigen u graag uit bij ons aan te komen om te horen wat het Inloophuis voor u of uw naasten kan betekenen.

Mensen die zich geroepen voelen om ons te helpen met het werven van vrienden middels sponsorkaarten tijdens de Kerstmarkt, of zelfs meer dan dat, kunnen zich aanmelden via info@inloophuisgroesbeek.nl."